Breu història

piscina '60entradaparcel.la caravana anys 601964 noia esquenesEl Valldaro va ser creat l’any 1963 per Ramon Mestres i la seva esposa, pares dels actuals propietaris (els germans Marina, Ramon, Glòria i Núria  Mestres i Brugada), que donen continuïtat a la gestió del negoci familiar. El Sr. Mestres era aleshores un empresari dedicat a la distribució d’alimentació que regentava una important cadena d’alimentació. El seu esperit empresarial i comercial el va llençar a l’aventura de la creació d’un càmping entre Castell d’Aro i Platja d’Aro.

A l’inici comprenia unes poques vessanes, la majoria vinyes i oliveres que amb el temps, atreviment, esforç i èxit es van anar expandint fins arribar a les 18 ha. actuals. Als anys 60, juntament amb una colla petita d’empresaris de càmpings, es varen associar i van promoure com ningú els seus establiments. Venien sol, platja i tipisme, i la pesseta es devaluava a principi de temporada i apareixien els turistes. Aquesta generació d’empresaris va aprendre l’ofici de càmping amb l’experiència que donen els clients.

El Sr. Mestres i la seva família han centrat la seva gestió en la millora contínua i innovadora de serveis i instal.lacions. Això ha reportat al Valldaro reconeixements internacionals al llarg de la seva història i que en l’actualitat sigui un dels càmpings més reconeguts a nivell europeu.

Un altre repte que ha afrontat amb èxit des de l’any 2000 és la gestió ecològica, i l’aplicació d’un sistema de gestió mediambiental avalat per les certificacions EMAS i ISO 14001. La família Mestres també és propietària del càmping Interpals, situat a la Platja de Pals (Baix Empordà), que ja compta amb 53 anys d’existència, també de primera categoria i que segueix la mateixa filosofia.

El càmping Valldaro ofereix actualment  1.200 unitats d’acampada, de les quals 200 estan destinades a bungalous de lloguer. També té dues àmplies àrees de lleure, amb tres piscines, un jacuzzi-spa, camp de futbol, pistes poliesportives, parc infantil, parafarmàcia, dos restaurants, dos supermercats, mini-golf, pistes de tennis, mini-club, wi-fi i servei d’animació per a nens i adults.