Condicions generals de reserva

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA:

 1. La reserva és personal i intransferible i es considera vigent una vegada rebuda la confirmació per part del càmping. El dia d’arribada, a la recepció haurà de presentar un document d’identitat original i vigent de totes les persones que s’allotgin al càmping.
 2. Al ser un càmping familiar, per venir en grup, s’haurà de tenir autorització expressa de recepció. Els clients que no vinguin en unitat familiar (o equivalent) hauran d’indicar-ho explícitament en el moment de fer la sol·licitud de reserva. Si els clients que viatgen en grup no haguessin avisat degudament, el Càmping Valldaro es reserva el dret d’invalidar la reserva y denegar l’admissió.
 3. La paga i senyal requerida i les condicions d’anul•lació poden variar segons temporada i nombre de visites anteriors. A la pre-reserva, encara no vinculant per al client o la reserva, es comuniquen de manera detallada.
 4. Havent pagat l’import sol·licitat a la pre-reserva i/o confirmant per escrit, el client accepta explícitament la conformitat amb aquestes condicions de reserva així com amb les condicions generals i el reglament intern del càmping, ambdós disponibles a la web del càmping.
 5. Si el client sol·licités per escrit modificar la seva reserva, el càmping, subjecte a disponibilitat, tractarà d’atendre aquesta sol·licitud. Tan sols els canvis que el Càmping Valldaro hagi confirmat per escrit tindran validesa.
 6. No es reserva un número d’allotjament determinat, ni allotjaments junts o de costat. A l’arribada se li indicarà la seva ubicació. . Òbviament, si té alguna preferència pot comunicar-la per escrit al Departament de Reserves, i se li tindrà en compte la seva petició. No podrem ni garantir ni confirmar cap petició, però no tingui cap dubte que intentarem complaure’l en la mesura del possible. Només el dia de la seva arribada se li comunicarà quina és la seva ubicació. No s’acceptaran canvis el dia d’arribada. La reserva només li assegura tenir lloc en el cas que el càmping estigués complet.
 7. El càmping no pot garantir ombra a la parcel·la, fins i tot si aquesta es troba en la zona d’ombra i el client la hagués sol·licitat expressament. Tampoc es pot garantir un sòl amb herba o que estigui separat per arbustos. Les mides (75/100m2) dels diferents tipus de parcel·la són valors mitjos aproximats i en cap cas tenen caràcter vinculant.
 8. La ocupació no podrà excedir, en cap cas, del nombre de places admeses segons el model d’allotjament o tipus de parcel·la. Per raons de seguretat i d’assegurances està completament prohibit superar el número d’ocupants previst per al tipus d’allotjament reservat. Un nadó o un nen compta com a persona en la seva totalitat.
 9. Tots els visitants addicionals, com a cortesia i per raons de seguretat, hauran de passar primer per Recepció a registrar-se, i hauran d’abonar la tarifa vigent.
 10. S’admet un vehicle per allotjament inclòs en el preu. Tot vehicle suplementari haurà de ser registrat i abonat segons tarifa en vigor, i s’haurà d’aparcar al pàrquing interior.
 11. Les anul·lacions i/o modificacions s’han de comunicar per escrit per fax +34 972 816 662 o email: info@valldaro.com . El departament de reserves haurà de confirmar-li la modificació mitjançant correu electrònic per tal que el canvi sigui efectiu. A l’email s’haurà d’indicar el motiu de la cancel·lació i el número IBAN del seu compte per poder-li tornar la quantitat corresponent segons les condicions d’anul·lació establertes. Es farà també una deducció de 30 € en concepte de despeses de cancel·lació. També podem guardar l’import íntegre per a una reserva d’unes altres dates o per a la temporada següent.
 12. El Càmping Valldaro edita els continguts de la web amb la màxima diligència possible, però podria donar-se el cas que, per causes alienes a la voluntat de l’empresa, es produís algun error tipogràfic o que alguna dada o informació no estigués actualitzada en el moment de ser consultada per l’usuari. Per aquest motiu el Càmping Valldaro manifesta que les referències (imatges i descripcions) als productes i serveis així com els preus i condicions estipulats tenen una mera funció orientativa i no són vinculants fins a la confirmació expressa de la petició. Si algun usuari hagués près la decisió de contractació basant-se en un informació errònia publicada a la web, el Càmping Valldaro li ho comunicarà i aquest tindrà el dret de rescindir el contracte sense cap cost per la seva part.

CONDICIONS ESPECÍFIQUES PER LES PARCEL·LES:

Sempre li confirmem un emplaçament però mai un número específic. La reserva d’una parcel·la es mantindrà fins a les 18h. del mateix dia d’arribada, quedant anul·lada després d’aquesta hora si no rebem per part seva cap notificació. L’ocupació màxima és de 6 persones per parcel·la standard i Premium i de 2 persones per la parcel·la pocket. L’hora de sortida és a les 12h. El pagament de l’import total de l’estada es farà el dia de sortida a la mateixa recepció (en el cas de les parcel·les Premium demanem una paga i senyal de 50€ abans de l’arribada). A l’arribada, els demanarem una targeta de crèdit com a garantia (no es farà cap càrrec). En cas de no disposar de cap targeta s’haurà de pagar l’estada per avançat a l’arribada.

Recordem que els gossos declarats de raça perillosa o els encreuaments d’aquests (poden consultar llista oficial) no estan admesos. La resta de gossos, només podran entrar al Càmping si disposen de carnet de vacunació i assegurança actualitzada. Cal mostrar-ho a l’arribada.

CONDICIONS ESPECÍFIQUES PER ALS BUNGALOWS / MOBIL HOMES / TENDES FUN & SUPER FUN:

RESERVES DE MÉS DE 4 NITS (durant els mesos de juliol i agost els lloguers seran setmanals, excepte les tendes Fun i Super Fun que serà sempre de mínim 2 nits d’estada).

La pre-reserva es mantindrà només 15 dies. No serà defintiva fins haver rebut la corresponent paga i senyal ( 40 % de l’import total ). La resta del lloguer haurà de fer-se efectiva 30 dies abans de la seva arribada.

L’hora d’entrada és a les 16h. i la de sortida a les 10h (del 21/06 al 11/09). Aquesta és l’hora en què garantim que tots els nostres allotjaments estaran llestos. Si desitgen arribar abans, podran utilitzar totes les nostres instal·lacions durant l’espera. Però li comuniquem que les neteges es fan segons organització interna i no segons l’ordre d’arribada dels clients. El dia de sortida, s’haurà d’alliberar l’allotjament abans de les 10 del matí, però podran igualment quedar-se i gaudir de les instal•lacions si ho desitgen. A temporada baixa, pot existir major flexibilitat però únicament es podrà sol•licitar i rebre confirmació a la mateixa Recepció del càmping.

Els preus són per a totes les persones que indiquem com a quantitat màxima en cada allotjament, també són per a un sol vehicle. A l’arribada al càmping s’haurà de fer una entrega de 100 Euros com a garantia pels possibles desperfectes, que es retornarà a la sortida un cop s’hagi fet la revisió general i l’inventari. Si es considera oportú es descomptaran 50 Euros per a la neteja de l’allotjament (a la seva arribada el seu allotjament estarà net, a la sortida vostè l’ha de deixar igual).

RESERVES DE CAPS DE SETMANA (mínim dues nits).

El pagament de l’import total de l’estada es farà el mateix dia d’arribada. . L’hora d’entrada és a les 14h. i la de sortida a les 12h. Els preus són per a totes les persones que indiquem com a quantitat màxima en cada allotjament, també són per a un sol vehicle. A l’arribada al càmping s’haurà de fer una entrega de 100 Euros com a garantia pels possibles desperfectes, que es retornarà a la sortida un cop s’hagi fet la revisió general i l’inventari. Si es considera oportú es descomptaran 50 Euros per a la neteja de l’allotjament (a la seva arribada el seu allotjament estarà net, a la sortida vostè l’ha de deixar igual).

RESERVES DE SETMANA SANTA (mínim 2 nits) I PONTS.

La pre-reserva es mantindrà només 15 dies. No serà defintiva fins haver rebut la corresponent paga i senyal ( 40 % de l’import total ). La resta del lloguer haurà de fer-se efectiva el dia de la seva arribada. L’hora d’entrada és a les 14h. i la de sortida a les 12h (del 21/06 al 11/09 l’hora d’entrada és a les 16h. i la de sortida a les 10h) . Els preus són per a totes les persones que indiquem com a quantitat màxima en cada allotjament, també són per a un sol vehicle. A l’arribada al càmping s’haurà de fer una entrega de 100 Euros com a garantia pels possibles desperfectes, que es retornarà a la sortida un cop s’hagi fet la revisió general i l’inventari. Si es considera oportú es descomptaran 50 Euros per a la neteja de l’allotjament (a la seva arribada el seu allotjament estarà net, a la sortida vostè l’ha de deixar igual).

CAL PORTAR La roba de llit, tovalloles i draps de cuina.

Hi ha la opció de llogar llençols, tovalloles, barbacoes, bressols i cadiretes i s’han de sol·licitar en el moment de realitzar la reserva.

Pot descarregar l’inventari complet de cada allotjament des de l’apartat allotjaments d’aquesta mateixa pàgina web.

CONDICIONS D’ANUL.LACIÓ 6 setmanes abans o més s’abonarà el 75 %. Entre 5 i 2 setmanes abans s’abonarà el 50 %. 2 setmanes o menys no s’abonarà res. Es cobraran, també, 30 Euros en concepte de despeses de cancel·lació.

Nº DE COMPTE PER TRANSFERÈNCIES:

Banco Popular Español ES90 0075 0200 05 060 13698 29.

Quan faci el pagament no oblidi indicar el nom i cognoms del titular de la reserva i, també, el nº de reserva.

RECORDI QUE NO S’ADMETEN  XECS NI EUROXECS.

ELS ANIMALS NO SÓN ADMESOS NI DINS ELS ALLOTJAMENTS NI AL SEU ENTORN.

*** Si el Càmping Valldaro accedeix a fer una excepció en qualsevol d’aquestes condicions tan sols tindrà validesa si s’hagués confirmat explícitament per escrit.